Jobs

Werken bij architectenbureau OSQB

Deel je onze passie voor het bouwtechnisch uitwerken van architectuuropdrachten? Wil je samen met een team van knappe en diverse collega's meewerken aan topinfrastructuur? Alle kansen krijgen om je verder te verdiepen en te groeien zowel op professioneel als (inter)persoonlijk niveau? Kom dan langs voor een gesprek en bouw met ons mee aan de wereld van morgen.
 

Vacatures

Als architectenbureau in volle expansie hebben we steeds vacatures voor ervaren architecten, ingenieurs, BIM modelleurs, en technische tekenaars. Ontdek alle open plaatsen in ons vooruitstrevende team.

Werfleider architect

BIM modelleur Technieken

Ingenieur Technieken

Afdelingshoofd Stabiliteit

Ingenieur Stabiliteit

BIM Modelleur Technieken

Administratief Bediende - facturatie

Administratief Bediende - facturatie

Enkele voordelen

Fiets ze!

Moet je even naar een werf in de stad? Ga je 's middags graag even naar de winkel of wil je gaan sporten? We hebben een paar super leuke OSQB-fietsen die klaarstaan om gebruikt te worden! 

Brood & beleg

Samen eten schept betere banden. Als sterke gelovers in team spirit delen we daarom graag de maaltijd. Elke middag kan je kiezen uit een lekkere selectie van broden en toespijs. Mét bijhorende conversaties en discussies natuurlijk. Liever je eigen maaltijd meenemen? Niemand zal je vreemd bekijken. 

Aangename workspace

Van het kantoor gesproken: bij OSQB geloven we dat een aangename omgeving het beste fundament is voor uitstekend werk. Daarom doen we er alles aan om een fijne workspace te creëren. Voldoende ruimte, kwalitatieve tools, ergonomische opties, rustige verlichting ... noem maar op.

Kunst op kantoor

Art mimics life. Of was het net omgekeerd? Hoe dan ook, niets zorgt voor meer inspiratie dan de uitgedrukte zielenroerselen van andere scheppers van schoonheid. Op het OSQB-kantoor is er voldoende visuele voeding voorzien om je ogen de kost te geven en even te herbronnen. 

Wat met?

We werken hard doorheen het jaar, niets belangrijker dus dan even vakantie om de batterijen weer op te laden. 
Als er even niets op te volgen is op de werf, nemen wij ook graag een pauze! 

Afhankelijk van je functie ben je misschien meer onderweg dan op kantoor. 
Je hoeft hier dan ook niet altijd te zijn en kan gemakkelijk van thuis inloggen. 
Al zien we jou graag van keer tot keer wel eens verschijnen. 
Probeer je ecologisch te zijn en kom je graag met de trein naar kantoor, maar denk je:"hoe moet het dan als ik naar een werf moet?" 
Wij hebben een auto beschikbaar net voor dat dilemma. 

Stel ons een vraag

Geniet van een enkel aanspreekpunt voor al het nodige om van creatief ontwerp naar opgeleverd project te gaan. Steeds binnen het budget.

OSQB

Duboisstraat 39/7
2060 Antwerpen
België

E-mail