Project Weispoel: Res. Reynaert

De appartementen zijn volledig opgesteld volgens het concept van het ‘plan libre’ waarbij enkel de buitenwanden van de appartementen dragend zijn. Alle binnenwanden kunnen vrij verplaatst worden. Dit biedt de mogelijkheid om vrij eenvoudig aanpassingen te kunnen doorvoeren in het kader van duurzaam, flexibel en levenslang wonen. Elk appartement is bereikbaar voor rolstoelgebruikers. Dit was onder andere een specifieke vraag van het nabijgelegen rusthuis om die aanpasbaarheid te kunnen opnemen.

 

Locatie : Bazel (Kruibeke)
Oppervlakte : 4.000 m²
Totale bouwkost : €2.500.000
Fase : werken voltooid 2011
Fotografie : Maarten Mellemans
Opdrachtgever : Immpact
Hoofdaannemer : Hooyberghs nv

Gerelateerde projecten

Bekijk ook de rest van onze gelijkaardige projecten.