Project Meirsteghe

Het project is gebouwd op een perceel dat in het dichtbebouwde centrum van Antwerpen ligt, in een zijstraat van de bekende Meir, de belangrijkste winkel-ader in Antwerpen. Om de appartementen maximaal daglicht te gunnen werd er gekozen om de appartementen rond een grillig, taps toelopend, groen binnenplein te schakelen. Eveneens werd er langs de westzijde (Lange Nieuwstraat) het volume bewust lager gehouden om zoveel mogelijk zonlicht te laten binnen vloeien op dit besloten binnen terrein. Op het gelijkvloers werd een volledige commerciële ruimte voorzien dat aansluit in het straatbeeld van de directe omgeving.

 

Locatie : Jezusstraat, Antwerpen
Oppervlakte : 4.100 m²
Bouwkost : €3.140.000
Fase : werken voltooid 2010
Opdrachtgever : Asset Vastgoed
Hoofdaannemer : Hooyberghs nv

Gerelateerde projecten

Bekijk ook de rest van onze gelijkaardige projecten.