NVH

De woning is zodanig verbouwd en uitgebreid dat oud en nieuw elkaar tegemoet komen in een frisse hedendaagse uitvoering. De gevelafwerking bestaat uit wit geschilderd pleisterwerk. De bestaande ramen in de voorgevel worden vervangen door onderhoudsvrije aluminium ramen. Voor de nieuwe ramen wordt hetzelfde materiaal aangehouden. De stijl en gebruikte materialen in de gevels zijn passend met de omliggende bebouwing. De gehele achtergevel werd opengebroken en er werd een vouwraam geplaatst zodat deze gevel in de zomer volledig geopend kan worden zodat de binnen- en buitenruimtes in elkaar overvloeien. Een tweede belangrijk element, dat is opgenomen in deze vernieuwing, is de lichtkoepel van de bestaande keuken. De verouderde vormgeving maakt plaats voor een bewandelbaar glazen dak op stalen profielen. Hierbij heeft de nieuwe slaapkamer toegang tot een terras.

 

Oppervlakte : 240 m²
Fase : werken voltooid 2013
Fotografie: Lumecore
Opdrachtgever : Particulier

Gerelateerde projecten

Bekijk ook de rest van onze gelijkaardige projecten.