Kunstacademie Wilrijk

3-05wilrijk003-05wilrijk013-05wilrijk033-05wilrijk02

De inrichting van de nieuwe campus voor het kunstonderwijs te Wilrijk werd op een budgetvriendelijke en duurzame manier benaderd met gebruik van simpele op maat gemaakte meubels voor o.a. balies, kasten, presentatie sokkels, kapstokken, grafische letters voor locatie en lesaanduidingen. Alle meubels zijn gefabriceerd uit eenvoudige standaard multiplex panelen die worden
opgevrolijkt met kleurrijke en duurzame laminaat panelen. Het kleinste restmateriaal van deze panelen wordt hergebruikt zodat geen enkel onderdeel wordt weggegooid. Zelfs het kleinste
restpaneel wordt hergebruikt voor o.a. de grafische letters en voor de receptiebalie die op een speelse manier is vormgegeven.

 

Ontwerp : OSQB ism Kruijne Architectuur (KROS thv)
Locatie : Wilrijk
Oppervlakte : 4.500 m²
Bouwkost : €250.000
FASE : Uitgevoerd 2013
Opdrachtgever : SO Antwerpen

Gerelateerde projecten

Bekijk ook de rest van onze gelijkaardige projecten.